LÁCACSÉKE

2010 szeptemberétől azok a hírek és képek kerülnek ide, melyek feltöltési-korlát miatt már nem helyezhetők el a www.lacacseke.hu oldalra. Az új hírek, információk az Oldalak (menü) pont alatt találhatók

Írta Fülöpné Vadon Erzsébet református lelkipásztor

 

           Minden év Adventjében a Sárospataki Református Gimnázium egy-egy osztálya ellátogat gyülekezeteinkbe. Ilyenkor versekkel, énekekkel rövid előadásokkal és az iskolájuk bemutatásával szolgálnak közöttünk a gyerekek.

Ebben az évben december 12.-én a VII. H osztály 13 fővel érkezett hozzánk, kalandos és sűrű hóesésben. A tanulókat osztályfőnökük Kazupné Dócs Andrea tanárnő és férje, valamint Török István református lelkész-vallástanár és a segítőkész szülők kísérték el a nem mindennapi alkalomra.

Lácacsékén szendvicsekkel, meleg teával vártuk a vendégeket. A diákok színvonalas és felkészült előadását az Istentiszteletek keretein belül 10 órától Lácacsékén, 11 órától Semjénben hallgathatta meg a gyülekezet. Az Igehirdetés szolgálatát mind a két községben nagytiszteletű Török István tanár úr végezte. A nap izgalmait és fáradalmait egy közösen elfogyasztott ebéddel fejeztük be.

Az itt megnézhető fényképeket Magyari Magdaléna bocsátotta rendelkezésünkre.

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 69
Heti: 145
Havi: 1 940
Össz.: 313 153

Látogatottság növelés
Oldal: Kiszállás 2010 december
LÁCACSÉKE - © 2008 - 2024 - lacacseke.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »