LÁCACSÉKE

2010 szeptemberétől azok a hírek és képek kerülnek ide, melyek feltöltési-korlát miatt már nem helyezhetők el a www.lacacseke.hu oldalra. Az új hírek, információk az Oldalak (menü) pont alatt találhatók

letoltes_top_eu_2016-2022.png

A PROJEKT CÍME ÉS CÉLJA:

Egészségügyi Alapellátás Infrastrukturális Fejlesztése Lácacséke-Semjén Településeken

     Lácacséke és Semjén települések egészségügyi alapellátásának fejlesztése. Háziorvosi Szolgálat épületeinek- és eszközbeszerzésének finanszírozása, Védőnői Szolgálat épületfelújítása, korszerűsítése., eszközbeszerzése, valamint parkosítás és tereprendezés.

 A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE:

 Lácacséke Község Önkormányzata

TÁMOGATÁSI ÖSSZEG:

 59.988.596.-Ft

PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA:

 TOP-4.1.1-16-BO1-2017-00021

Lácacséke Község Önkormányzata, mint konzorciumvezető és Semjén Község Önkormányzata, mint konzorciumi tag a Terület és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretén belül TOP-4.1.1-16 jelű, Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése tárgyú felhívásra TOP-4.1.1-16-BO1-2017-00021 azonosító számmal támogatási kérelmet nyújtott be, melyet megnyert és megvalósított.

Lácacséke községben a Fő út 21. szám alatt található az egészségügyi alapellátást biztosító épület, mely több mint 40 éve épült és csak a legszükségesebb felújítási/ korszerűsítési munkálatokon esett át ez idő alatt. A projekt keretében megtörténik az ingatlan elektromos hálózat és szerelvényeinek, valamint a központi fűtési hálózatának teljes körű felújítása, a víz és szennyvízvezeték hálózat ellenőrzése után annak szakaszos és szükség szerinti cseréje. A salétromos belső falfelületek vakolatjavítását követően átfogó belső festő és javító munkálatok, illetve padlóburkolatok javítása és cseréje zárja a felújítást. A beruházás során akadálymentesítés céljából rámpa építésére is sor kerül, illetve a az épület környezetének parkosítása és tereprendezése is megtörténik. A projektet az egészségügyi alapellátáshoz elengedhetetlen eszközök beszerzése teszi komplexé.


Semjén község esetében az Ady Endre út 5. szám alatt található ingatlan teljes körű belső megújításon esik át. Az
épületnél szintén megtörténik az ingatlan elektromos hálózat és szerelvényeinek, valamint a központi fűtési hálózatának teljes körű felújítása, a víz és szennyvízvezeték hálózat ellenőrzése után annak szakaszos és szükség szerinti cseréje.
A salétromos belső falfelületek vakolatjavítását követően átfogó belső festő és javító munkálatok, illetve padlóburkolatok javítása és cseréje. Az épület projektarányos akadálymentesítése mellett külső környezetrendezési munkálatok,
térburkolatok készítése gyalogos és
gépjármű forgalomra, utcai kerítés építése,
továbbá zöld terület kialakítása, parkosítás
és füvesítés valósul meg.

eug1.jpg

eug2.jpg

eug3.jpg

 

 eug4.jpg

eug5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 69
Heti: 114
Havi: 1 909
Össz.: 313 122

Látogatottság növelés
Oldal: EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS INFRASTRUKTURÁLIS FEJELSZTÉSE 2017
LÁCACSÉKE - © 2008 - 2024 - lacacseke.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »